Новини

14 ноември 2016


Големият Строеж е отворен за всички!

Големият Строеж e достъпен за всички желаещи. Акцията ще продължи до 1 декември (30.11.2016 23:59), затова не губете време!

Подгответе камионите, използвайте държави за подсилванията и печелете патриотизъм, за да получите мечтаните уникати.

Напред, към спецоперацията! →


Повече държави от битките!

Със старта на поредния Голям Строеж, столичните власти са взели решение да поощрят тези, които участват в противопоставянето. Сега всеки жител може да получи повече държави от боевете в противопоставянето в продължение на 2 седмици* (до 25.11.2016 23:59)!

Активирай баровски статус и не изпускай възможността да спечелиш 5 пъти повече държави до 25 ноември!

Бонусът се сумира с бонусите на депутатите и кмета.

*бонусът е достъпен само за баровци.
10 ноември 2016


Големият Строеж на Морето!

Само от 10 ноември до 1 декември (30.11.2016 23:59) можете да вземете участие в поредната патриотична акция и да ускорите строежа на стратегическия газопровод!

Строителството вече е започнало, но всички доброволци ще бъдат допуснати едва от 14 ноември.

Не искаш да чакаш? Получи специалния пропуск
още сега*

Патриотизъм

Камионите ви докарват специален ресурс — патриотизъм.
Събраният патриотизъм никъде не изчезва и се трупа, докато не бъде използван. Със събрания ценен ресурс ще може да си купите нови уникати в бъдеще!

Космически
инжектор
Истинска
Катюша
Любимец
Хамелеон

Мечтаните уникати ще бъдат докарани в Дюкяна съвсем скоро. Подробна информация за всеки от тях можете да прочетете в следващите новини.

А сега екипирайте камионите и събирайте патриотизъм

Колекция мостове!

По време на строежа можете да откриете елементи от Колекцията Мостове!

Виж подробностите

Тръгни към строежа още днес!

Искаш на строежа? Вземи специален пропуск и започни да печелиш патриотизъм още сега!

Всеки жител на столицата има възможността да спечели пропуск и да пътува към строежа безплатно: просто трябва да влизате в играта, да отваряте билета и да изпробвате късмета си. По един билет за всеки, всеки ден до 14 ноември.

Запомни! Колкото по-рано започнеш да изпращаш камиони, толкова повече патриотизъм ще успееш да изкараш, защото можеш да изпращаш камиони само до 30 ноември!

А цената на пропуск за дини пада всеки ден:
10.11 — 139, 11.11 — 119, 12.11 — 79, 13.11 — 39.

Случайни събития по Морето

По време на пътуванията за патриотизъм можете да станете свидетел на много случайни събития, които ще направят живота ви по-интересен. От тях можете да получите: елемент от колекция, процентни бонуси към случаен показател, увеличение на максималния живот или силата на критическия удар.

Обаче има и негативни събития, в резултат на които можете да получите глоби. Можете да избегнете това, като ъпгрейднете максимално камионите си.

Срок на действие на временните бонуси и глоби — 8 декември 2016.

Напред, към строежа! →

Обсъждане във форума →

7 ноември 2016


Повече тикви за Баровците

За никого не е тайна, че баровците успяват в живота! Те винаги постигат целите си и затова в оставащото време до края на акцията - 09.11.2016

при всяко подновяване на баровския статус, вие ще получавате по 300 тикви за събиране на кутиите.

Напомняме ви, че последната Плашеща кутия съдържа специална награда: в нея има
много полезни неща и уникален предмет:
Вълшебна Хелоуинска пръчка!


Объждане във форума →

2 ноември 2016


Хелоуинска мисия

Въпреки, че Хелоуин вече е отминал, котелът на площада е започнал да проявява признаци на аномална активност. Говори се, че отварата, която ври вътре не е вредна, а точно обратното - много полезна! Върви да провериш слуховете и да получиш разнообразни награди за изпълнението на празничната мисия!

И недей да тъжиш, когато котелът престане да пуска подаръци - и утре е ден. Мисията се обновява всеки ден, което означава, че всеки ден можеш да получаваш тикви и други приятни награди! В това число и готина регалия за спомен!


Напомняме ви, че като предаваш тиквите, можеш не само да получиш чудесните плашещи кутии и ужасяващите маски, но и да повлияш на шансовете да бъде активиран бонус за всички за цял месец!

Предавай тикви, получавай гарантирани награди
и увеличи заплатата в Бъргъра и добива от нефтопровода 3 пъти!
1 ноември 2016Ден на народните будители

На днешната дата - 1 ноември почитаме паметта и делото на книжовниците, на борците ни за национално освобождение и просветителите, които са съхранили през вековете духовните ценности на българската нация.

Нека не забравяме доброто дело на великите българи оставили трайна следа в нашата култура и писменост.

Специално за празника сме приготвили подарък, който можете да откриете в Мола.

Колекция Народни будители

От днес празнична колекция с ликовете на известни български светци, възрожденци, революционери, творци, борци и герои ще бъде достъпна в играта. Елемент от тази колекция имате шанс да получите от отварянето на Пощенските кутии до 12.12.2016


Честит празник!

30 октомври 2016


Нощта на Вси Светии

Наближава един идеологически чужд, но забавен и интересен празник - Хелоуин. Перфектен повод за украсяване на ежедневието, както и за малко забавления. Чудесно време за хората, които обичат странни костюми, тикви и различни страшилища!

Разбира се, този празник просто няма как да заобиколи столицата, а тово означава, че е време да се събират тикви и да се печелят подаръци!

Събирай тикви и получавай подаръци!

Силволът на този празник винаги е била тиквата и затова, точно тях трябва да събирате в периода от 30.10 до 9.11, за да усетите празничната атмосфера и да получите чудесни награди!

Можете да получите тиквите:

Събирай тикви и получавай гарантирани награди!

А какви са наградите?

Предавай събраните тикви на площада и получавай плашещи кутии с приятно съдържание! Общо можете да получите девет такива кутии, пълни с приятни и полезни предмети!


Карнавален изглед

Не изпускайте уникалната възможност да смените картинката на героя си с чисто нова!

Последната, най-плашещата кутия, съдържа специална награда: там има
цели 10000 за тренировки и уникален предмет:
Вълшебна Хелоуинска пръчка!

При използване на магическата пръчка ще получиш +3% към всички показатели, а предметът в слота за техника ще се превърне във вълшебно средство за предвижване! Тази магия е много приятна, но за съжаление не е вечна: тя ще изчезне с настъпването на зимата - 01.12.2016.

Използвай магическата пръчка, за да омагьосаш техниката си и
да получиш +3% към всички показатели!

Всеобщо събиране на тикви!

Ако всички жители на столицата успеят да предадат достатъчно тикви до 09.11.2016 23:59, то магията на Хелоуин ще повлияе върху целия град! До началото на зимата количеството на получаваните монети от Бъргъра и нефта от нефтопровода ще се увеличи три пъти!

Събирай тикви, получавай награди и направи така,
че бонусите да се усетят в целия град!

Подаръци в Мола

Ако вече сте се изморили да събирате празнични бонуси, то можете просто да влезете в мола и да зарадвате себе си и приятелите си с ярък и необикновен подарък.


Хелоуинскa колекция

Запалените колекционери ще имат шанса да съберат специалната празнична Хелоуинска колекция. Елементи от тази колекция може да откриете в пощенските кутии, които се падат при патрулиране на уличките. Тя ще се пада до 15.11.2016!Хелоуински фон

И разбира се, по време на празничното мероприятие, можете да украсите своя профил с хелоуинска снимка. Тиквен фон може да си направите при Галфонсо, до края на акцията.

Объждане във форума →


29 октомври 2016


Трупай нанодолари и тренирай във VIP-фитнеса!

Случи се чудо! Най-накрая в столичния завод е заработил цехът за производство на
нанодолари! Точто тази чудо валута ще помогне на всеки жител на Столицата да попадне във вип-фитнеса и да тренира на воля!

А за да можете да оцените предимствата на новите показатели, при първото си влизане във VIP-фитнеса ще получите като подарък 15000 нанодолара!

Започни производството на нанодолари още сега
и вдигай показатели във вип-фитнеса!


Как да получавам нанодолари

Всеки столичанин, достигнал 7-мо ниво, може да стартира производство на нанодолари в завода и да ги използва във VIP-фитнеса за трениране на вип-показатели. Производството на нанодоларите може да стане по няколко начина:

 • можете моментално да ги закупите за определено количество ресурси;
 • да стартирате производство за 8 часа с помощта на кафета.

Производството на нанодолари отнема 8 часа и не изисква никакви обикновени ресурси! Просто занесете на служителите на завода малко кафе и веднага ще започнат да произвеждат за вас нанодолари.

Кафето можете да получите от две места - от боевете в противопоставянето и от нефтопровода. От противопоставянето кафе ще получат половината най-добри участници от всяка страна, независимо от изхода на боя! А в нефтопровода можете да откриете кафето само в партийните сандъци.

Намери кафе и получи нанодоларите без да хабиш ресурси!


Намаляване на цената за покупка

Ако купувате нанодолари за ресурси, то цената им ще се увеличава с всяка покупка. Всеки играч има възможност няколко пъти да намали цената за покупка, при което количеството на получаваните нанодолари няма да намалее!

Намалявай цената за покупка и получавай нанодолари
на максимално добра цена!


Помощта на лаборанта

Искате още повече нанодолари? Младият лаборант Джеси и опитният химик Хайзенберг ще ви помогнат да удвоите производството на ценната валута и ще пускат производството автоматично, за да не сприра работата в цеха дори за минута.

 • при ръчно стартиране: срок 8 часа, необходими са 10;
 • при автоматично стартиране от лаборанта:
  срок 8 часа, необходими са 10, бонус +100%
 • при автоматично стартиране от химика:
  срок 8 часа, необходими са 10, бонус +200%


Нова колекция

Всички посетители на вип-фитнеса могат да съберат съвсем нова фитнес колекция и да украсят профила с чудесно спортно флагче.


Предимствата на ВИП-фитнеса


С нанодоларите се тренират нов тип показатели — VIP-показателиNEW!

Цената за тренировка с нанодолари е фиксирана и
не зависи от тренировките на показателите за монети!

Бързо, евтино, ефективно — тренирай с нанодолари и стани по-як от останалите!

Не забравяйте, че старият фитнес за монети все още съществува и е достъпен тук!

Обсъждане във форума →


14 октомври 2016


Изгодни предложения!

Ограничена порция подаръци «Всичко и веднага» пристигна в столицата.
При покупка получавате не малка отстъпка за 3 подаръка:


малък

среден

голям

И всичко това само за 149 дини вместо 9 + 45 + 110!

Напомняме, че подаръците «Всичко и веднага» може да купите само за себе си и само 1 по 1.

Спечели Рога на Изобилието

Рог на изобилието — това е специален предмет, който съдържа в себе си всички уникати от трите вълни подаръци и то с максимална модификация и е най-желаната награда за всеки един играч!

Рогът на изобилието може да се падне от всеки подарък

Три подаръка – три пъти по-голям шанс!Повече дини!

Не изпускайте възможността да съберете всички уникати,
като се възползвайте от това чудесно предложение.

За да завърши празничната акция подобаващо само до 17.10.2016г. 23:59 при всяка покупка на дини ще получите 30% повече!

*Бонусът не важи за методите SMS и Плати с телефон


Напред към подаръците →


5 октомври 2016


Новите подаръци са вече в продажба!

Финалната порция изненади вече е в играта! Не пропускайте последния шанс да съберете желаните уникати, да вдигнете показателите на героя си и да се запасите с ценни ресурси.

Третият и последен комплект подаръчни кутии ще бъде достъпен в играта
до 20 октомври 23:59!

Обновления и уникални награди на
третата вълна подаръци


Отровна
змия

Уникален боен домашен любимец

Товарен
Самолет

Нов уникален самолет!

Матрицата:
Продължението

«Презареждане» — възкресявай се в груповите боеве!

Златна
ТВ Кула

До +145% към показателите за 1 ден!

Капки
за парфюми

Запас аромати за създаване на нови парфюми.

Машинки
Зингер

Отвори нови слотове за нашивки на своите VIP-дрехи!

Това не е просто домашен любимец, това е Отровната Змия

Нов и много опасен домашен любимец! Не всеки ще дръзне да държи до себе си истинска отровна змия! Затова пък притежатели на този любимец с гордост могат да твърдят, че имат завидно преимущество над съперниците си. И това е защото Змията притежава изключителни умения:

 • Любимец, който идва в боя заедно с основния любимец;
 • Помага в боя със своите умения постоянно;
 • не позволява лекуване с нищо, освен с храна;
 • нанося щета по противника, като заобикаля любимеца му;
 • дава възможност за удари без пропускане;
 • не може да бъде ранена или да изпадне в кома;

Змийска отрова, която поразява противника, като го кара да губи живот в продължение на няколко хода. Но това не е всичко - играч, който се намира под въздействието на отровата не може да възстановява живота си с нищо друго, освен с храна! Отравянето не действа върху босовете.
Змийски скок — с помощта на това умение, стопанинът на Змията няма да пропусне в следващия си удар, независимо от мишената му. За използването на това умение не се хаби ход, Змията ще подскаже на стопанина си, кой удар ще бъде точен.

Отровен ужас - действа върху любимеца на противника, като го кара да пропусне ход! А вашият основен любимец ще удари противника с критически удар.

Събери всичките 6 модификации на Змията и отрови живота на враговете си


Най-големият транспортен самолет

Ан-124 — самолет, който надминава всички очаквания със своите размери и вместимост! Самият факт, че притежавате подобен самолет, ще говори за вас като за сериозен човек, с когото шега не бива. А новото умение «Зареждане в боя»NEW бързо ще накара всички, които се съмняват във вашите способности, да променят своето мнение!

Шанс за трети удар за всички притежатели на самолета!

Модификация Бонуси от пътуване Специално умение
Ан-124 М1 9-15% към шанса за трети удар
и 3-7% към шанса за втори удар
Ан-124 М2 9-15% към шанса за трети удар
и 3-7% към шанса за втори удар
Уникално умение «Зареждане в боя»

«Зареждане в боя» - позволява ви да избегнете неприятната ситуация, когато ви свършват предметите в слотовете, а враговете още не са победени. Товарният самолет докарва нова храна, гранати и други полезни предмети направо в боя, без използване на ход и ДО ДВА ПЪТИ ЗА бой! Умението сработва автоматично, когато остават малко предмети и колкото по-дълъг е боят, толкова по-висок е шансът умението да сработи!

ВАЖНО! В случай на сработване на умението, самолетът запълва всички слотове за предмети до максимума, при наличие на съответните предмети в инвентара!

Получи Ан-124 М2 и запълвай съдържанието на слотовете по време на боя!


Рог на изобилието: всички уникати накуп!

Рог на изобилието — това е специален предмет, който съдържа в себе си всички уникати от трите вълни подаръци и то с максимална модификация и е най-желаната награда за всеки един играч!

Рогът на изобилието може да се падне от всеки подарък

Шансът зависи от големината на подаръка и от късмета ви!


Уникални машинки Зингер

Уникалните машинки, които можете да откриете в подаръците, със сигурност ще ви потрябват! Защото с тяхна помощ всеки притежател на VIP дрехи ще може да увеличи броя на слотовете за нашивки!

Бонус: като отваряте слотове с помощта на зингери, ще получавате няколко допълнителни показателя към дрехата си!

Отвори всичките слотове за нашивки на VIP дрехите си!

Редки пътувания

Отваряйте подаръците, за да намерите билетите, даващи достъп до три допълнителни редки пътувания.

На язовир Искър —
за прочистване на чакрите


На ресторант
«Дукът и Контесата»


На йога с
тибетски монах


Новите мега предмети — два пъти по-силни от ултра!

Можете да получите мега предметите само от подаръците.

Също така в подаръците има...

Събирай искри за подаръци

От днес можете да получите искри от метрото! Получавайте до 12 за спускане.

35 спускания в метрото може да направи всеки играч 6+ ниво!

Спусканията са достъпни до 23:59 на 20.10.2016.
Побързайте да натрупате колкото се може повече искри за подаръците!

Други начини да получите искри

до 4 от дуел
в уличките
до 20 от
пощенска кутия
до 100 от мисията
на площада

Събирай искри, купувай подаръци и побеждавай!

Напред към подаръците! →

Обсъждане във форума →


23 септември 2016


Обновените подаръци са вече в играта!

Приключи веселата седмица на специалното колело и е време да видим какво има в новите подаръци!


Можете да отваряте подаръците веднага
и са достъпни до 5 октомври (15:00)!

Нови и уникални награди
във вторите подаръци


Лудият камион
Две функции в една кола

ТВ Кулата
вече е златна

Новините от света става по-яки!

Матрицата:
Продължението!

«Презареждане» — възкресявай се в груповите боеве!

Дъмбели
«Нацепин»

Отстъпка за трениране и увеличаване на лимита на показателите

Майсторски
комплект

Пълен комплект предмети за модификации

Подсилени
наргилета

Само във втората вълна на подаръците!

Дъмбелите, Майсторския комплект и екстра наргилетата
можете да получите от подаръците само до 05.10.2016 (15:00).

Напред, към подаръците →


Лудият камион: Пътят на яростта

Транспортна революция! Този Луд камион е последен писък на модата. Две функции в една кола: камион за Големия Строеж и кола за пътуванията.


Този уникат ви прибавя до два допълнителни камиона за Големия Строеж, които никога не се губят, не изискват никакви ресурси и носят купища патриотизъм!

Но това не е всичко! Лудият камион също така е и уникална кола, която докарва бонус към показателите и до 10.000 от обикновено пътуване всеки ден!

Подробности

 • Камионът никога не се губи в пътуванията към Строежа;
 • Камионът притежава всички подсилвания «за държави и дини» безплатно и завинаги;
 • Камионът може да бъде изпращан на пътуване, както останалите коли от бърлогата;
 • Бонуси за пътуване: до +10% към показателите и до 10000 патриотизъм;
 • Камионът докарва патриотизъм от всяко пътуване, дори когато Големият Строеж не работи;
 • Можете да получите два камиона за Строежа наведнъж!

Събери всичките 4 модификации на камиона и
получавай до +200,000 патриотизъм от всеки Строеж!

Модификация Бонуси от Строежа Бонуси от пътуване
Камион М1 Притежава всички подсилвания за държави 100-1000
+1% към слуачаен показател
Камион М2 Притежава всички подсилвания за държави и дини 100-2000
+2% към слуачаен показател
Камион М3 Получавате два камиона с максимални подсилки за Строежа 200-4000
+3% към случаен показател
Камион М4 Бонусът остава същия +10% към случаен показател
400-10000

Лудия камион можете да получите от подаръците само до 5 октомври (15:00)!


ТВ Кулата става златна!


Информационната война наоколо никога не спира! Рейтингът на старите кули е спаднал, затова е дошло време те да се обновят и да превземат ефира със своите сензации!

Сензациите дават до +145% към показателите за един ден!

Колкото повече се готви репортажа за сензациите, толкова по-грандиозен става той и дава по-голям бонус. Времето за подготовката на сензацията не зависи от броя на ТВ кулите и започва да се трупа веднага щом откриете първата си кула от подаръците! Златните кули подсилват сензациите.

Веднъж събрана ТВ кулата остава с вас завинаги!*

Златна ТВ кула - световните новини стават по-яки!

Обикновена ТВ кула може да излъчва в ефира обикновени репортажи, а златната - новини от света с увеличен бонус:

 • +7% към два показателя или +5% към всички;
 • +15% към силата на удара или +20% към максималния живот;
 • спускания при плъхотролите веднъж на 10 минути;
 • вкусни сладости;
 • бонус към третия удар или към шанса за отхвърляне на граната;
 • редки сирена;
 • предмети за Околосветското;
 • колекция Телевизионна Истина;
 • и много, много други!

От подаръците могат да се паднат сертификат както за обикновена, така и за златна ТВ кула. Вие сами избирате какви сертификати и в каква последователност да използвате! Излишните могат да ви потрябват при падане на рейтинга.

Обикновена ТВ кула
Няма новини от света
Не подсилва сензациите
Сертификатът удължава кулата с 5-8 дни
Златна ТВ кула
Увеличава шанса за новини от света
Подсилва сензациите
Сертификатът удължава кулата с 9-12 дни

* Всяка ТВ кула има рейтинг. Рейтингът определя силата на тв канала, броя новини в ефира, честота на репортажите. Колкото е по-висока модификацията на ТВ кулата, толкова по-дълго ще се задържи рейтингът. След като падне рейтингът до минимума (30%), ще ви останат сензациите, както и самата кула с минимални показатели. Можете да увеличите рейтинга, като намирате в играта специални сертификати.

Модифицирай ТВ кулата до М15 с помощта на златни сертификати
и получи достъп до новините от света!
Използвай останалите сертификати, когато рейтингът падне
и бъди по-як за по-дълго!

Шансът да откриете ТВ кула от подаръците до 05.10.2016 (15:00) е два пъти по-голям!


Събери Матрицата изцяло и завинаги!

Ако още не сте събрали Матрицата, сега е идеалният момент да го направите! Помнете, че Нео и Тринити ще останат с вас завинаги, което ще ви позволи да се преобразите в облика на Избрания, да получите 8 постоянни подсилвания и 8 активни умения. Можете да ги видите по-долу:

Подробности за Матрицата

Само до 5 октомври 15:00 шансът да откриете матрицата е 2 пъти по-висок!

Но това не е всичко!

«Презареждане» — възкръсвай в груповите боеве!

Черната котка от Матрицата дава на стопанина си невероятната способност - да възкръсва в груповите боеве! Подобри напълно събраната Матрица още 11 пъти и подобри максимално умението «Презареждане»!

Умението сработва автоматично, когато играчът е приел облика на Избрания, веднъж за бой и позволява да обърнете хода на сраженията в своя полза. Всичките девет лапички увеличават показателите на Избрания с 10%!

Влез в Матрицата и получи нови умения!

Втори удар: Избрания получава +5% към шанса за втори удар в груповите боеве завинаги!

Отхвърляне на гранати: подсилва таланта «Подкрепа от въздуха и вместо да избягва гранатите, Избраният ги отхвърля с шанс 15%!

Подобрявай Матрицата максимално и черната котка ще те съживи
със 100% шанс и ще възстанови 40% от живота ти!


И още...

Комплект на майстор-модификатор

Всичко най-необходимо Всичко най-необходимо - сега в една кутия! Вътре гарантирано ще намерите сини и червени клещи, майсторски комплекти и нашивки.

Комплектите на модификатора ще бъдат в подаръците само до 5 октомври.

Дъмбели «Нацепин»

Дъмбели «Нацепин» — идеалният начин да тренирате показателите си с голяма отстъпка. Освен това, всеки дъмбел увеличава личния лимит на показателите с 1%. Като съберете всичките 100 дъмбела, ще увеличите лимита на показателите си два пъти и ще получите минимална цена за тренировка за монети!

Два пъти по-висок
лимит на показателите
Фиксирана цена
за тренировка с монети

Разнообразни наргилета


Екстра Ледено
броня и шипове 50%

Екстра Динено
живот +30% за три хода

Екстра Нарово
щета на гранатите +50%

Тиквено
100% защита от гранати за 3 хода

Блъди Мери
вампиризъм 100% за три хода

Екстра наргилетата ще бъдат в подаръците само до 5 октомври.

Новите мега предмети — два пъти по-силни от ултра!

Можете да получите мега предметите само от подаръците.

Също така в подаръците може да откриете...

Събирай искри и си вземи подаръци!


Събирайте искри и ги обменете за желаните подаръци! А в случай, че ни ви достигнат искрите, можете да си вземете подаръците за дини от бостана.

Можете да получите искрите от най-разнообразни места!

до 4 от дуел
в уличките
до 200
от нефтопровода
до 100 от мисията
на площада
до 20 за победа
в противопоставянето

Напред, към подаръците! →

Обсъждане във форума →