Новини

16 март 2014


Олимпийска колекция

Само през този уикенда ще имате шанс да попълните липсващите елементи от Олимпийсата колекция. А тези от вас, които все още не са успели да изпълнят всички мисии ще имат възможността да направят това.Обсъждане във форума →7 март 2014


Пролетните празненства започват!

От все сърце поздравяваме всички дами с предстоящия празник и настъпването на пролетта! Пожелаваме ви много радост и щастие! Нека всичките ви желания се станат реалност, а проблемите да ви заобикалят. Вие красите този проект и сте една незаменима част от него! Останете все толкова хубави, желани и ни радвайте със своите усмивки!

Само от 7 до 16 март (16.03.2014 23:59) —
в играта настъпва пролетен празник!


Пролетно настроение за всички!

Уличният маг Асторк е приготвил страхотни подаръци за всеки, който е готов да премине неговите пролетни изпитания. Изълнете мисиите и получете празнични кутии и ярки цветя в замяна на събраните слънчеви камъни.

Ако пък не искате да губите време за преминаване на мисиите, винаги можете бързо и лесно да получите кутията в Дюкяна срещу дини.

Какво има в кутията?

Празнични изпитания

Разбира се, магът няма да даде наградата просто така. За да получите желаната кутия, трябва малко да се потрудите.


1. Открийте слънчевите камъни

— в дуелите,
— в пощенските кутии от патрул,
— в кутиите от метрото,
— в букетите цветя.


2. Изпълнете мисиите

Трябава да занесете слънчевите камъни на Асторк и с тяхна помощ да изпълните мисиите.


3. Вземете награда си

За изпълняването на мисиите можете да получите много пролетни кутии и различни цветя за красив букет.

Букет за подарък

Не може да има пролет без цветя! Предлагаме ви възможност да зарадвате любимите си хора с необикновени букети.

 • букет — това е подарък, който може да бъде изпратен на други играчи;
 • един букет дава +10% към един случаен показател или +10% към всички показатели за 1 ден;
 • новополученият букет винаги замества вече активния: подарявайте букетите, докато играчът не получи желаното подсилване;
 • а при събиране на букета вие ще получите приятен бонус във вид на слънчеви камъни;

За да съберете букет, трябва да откриете 5 вида цветя: лале, лилия, хризантема, мимоза и гербер. Асторк раздава щедро тези цветя при изпълнението на мисиите, а също така те се падат от пролетните кутии.


Просто подаръчета

И както винаги за всеки празник, в Мола има специални подаръци, с които можете да поздравите своите приятели с началото на пролетта и да създадете пролетно настроение.
Необикновените подаръци ще бъдат достъпни за покупка за ограничено време, така че побързайте!


Обсъждане във форума>3 март 2014


Честит празник!

Преди 136 години на 3 март (19 февруари стар стил) 1878г. в предградията на Истанбул е подписан договор между Русия и Османската империя извесетен като Санстефанския мирен договор. С него се слага край на Руско-турската освободителна война (1877-1878г.) и след 500 годишно владичество се обособява Третата българска държава.

Поздравяваме всички играчи с настъпването на този голям за България празник. Нека бъдем единни и да почетем този празник и всички загинали за свободата на нашето отечество.

Не забравяйте да поздравите приятелите си с подаръче от Мола.1 март 2014


Баба Марта

Времето се затопля, много скоро ще започнат да цъфтят цветята и дърветата, вече се чува песента на птиците. С други думи идва пролетта! А с нея идва и уникалния български обичай за подаряване на мартеници.

Зарадвайте любимите си хора и ги окичете с тези украшения за здраве или пък за някой друг показател :)Обсъждане във форума>28 февруари 2014


Трети март

Подаръци за всички

В Мола вече има подаръци, които може да изпратите на приятели и да ги поздравите с настъпващия празник!


Подаръците за празника ще бъдат достъпни в играта
до 7 март (07.03.2014 23:59)!

Празнични подсилвания

Само по време на празниците можете да намерите 4 уникални подаръка, които ще ви направят значително по-силни:


+50 критически удар и +10 сила и хитрост

+50 критически удар и +10 ловкост и издръжливост

+50 критически удар и +10 здраве и предпазливост

+15% повече живот и +7% към всички показатели

Съберете 10 Медала за заслуги и получете в замяна едно от четирите празнични подсилвания за 24 часа!

Медали

За всеки 10 Медала за заслуги вие ще получите един от четирите празнични подаръка с подсилване вътре. А ако вече имате това подсилване, тогава то ще бъде удължено с още един ден. Максимално всеки подарък може да бъде удължен до края на март.

Можете да получите медали по два начина:

 • От мелета: до 5 за победа на твоята страна
 • От подаръци в Мола:


3
за руда

7
за дини

Обърнете внимание на това, че тези ръчно изработени подаръци стават все по-скъпи с времето. Също така можете да подарите на друг играч не повече от 2 подаръка без той да ви е върнал такъв - ако искате да направите повече приятни изненади точно на този човек, той трябва да ви покаже същото внимание! Също така нивото на получателя не трябва да се различава от вашето с повече от 3.

Черешово топче

Черешово топче - това е отличен начин да намалите боеспособността на своя враг. Получилите такъв подарък бойци, изведнъж започват да страдат от цял куп болести и алергии към оръжие. Можете да купите това деморализиращо оръжие, което отнема 7% от всички показатели, в Мола.

Елемент от колекция

При използване на Медали за заслуги, ще можете да получите елемент от колекцията «Зимна олимпиада».

Пагони на призрак

Само до 8 март (07.03.2014 23:59) веднъж на ден напълно безплатно можете да получите пагони, като използвате Медали за заслуги.

Обсъждане във форума>

26 февруари 2014


Призраци с пагони

От днес в Полицията се появи нова услуга, която предлага на всички желаещи да се пробват в ролята на Призрак с пагони. Призракът има няколко неуспорими преимущества в дуелите:

 • Анонимност при нападение: когато атакувате с призрак вие оставате напълно анонимни.
 • Избор на ниво: при създаване на призрака можете да изберете нивото и да атакувате, все едно сте с герой от по-ниско ниво. Това е много удобно, ако искате бързо да натрупате опит, а на нивото ви няма достатъчно противници.
 • Избор на якостта: показателите на призрака може бъдат от средни (1 звезда) до максимални (5 звезди) на нивото.
 • Нападение на свои: като използвате призрака, можете да атакувате играчи и от двете фракции.
 • Безопасност: 0 риск за всяко нападение с призрак.
 • Повече дуели без травми: боевете с призрак не се смятат в бройката за травма.
 • Грабеж: оставете врага без грош - ограбвайте до 100% монети допълнително при нападение с призрак.
 • VIP-ловец: по-висок шанс за намиране на мобилен или елемент от колекцията при изпълнение на поръчка в Ловния клуб.

Пагони на призрак

Всеки може да оцени предимствата на Призрака с пагони. За целта трябва да намерите специални пагони, с помощта на които можете безплатно да активирате Призрак за един час. А днес всеки, достигнал 8-мо ниво, ще получи пагон.Обсъждане във форума →25 февруари 2014


Олимпийска колекция

Ето че приключиха 22-рите зимни олимпийски игри. И въпреки, че не успяхме да вземем медал, Асторк е доволен от представянето на нашите спортисти. И като благодарност, той раздава емблеми на олимпийските спортове.

Само до 09.03.2014 вие имате уникалната възможност да съберете Колекцията «Зимна олимпиада» и да получите регалия, която ще ви напомня за нашето участие в това спортно събитие.

Получаването на елементите на колекцията не е сложно: трябва просто да изпълните мисията, при Асторк в уличките. Можете да съберете колекцията до М10.Обсъждане във форума →24 февруари 2014


12 ниво

Днес 12 ниво се отдели от 11-то и вече ще участват отделно в груповите боеве. А освен това, за 12-то ниво се появиха в продажба по-силни дрехи и предмети:

 • Нови чанти и оръжие в Мола;
 • Лимонови резанки +60 в Нон-стопа;
 • Гранати и храна за групови боеве в Дюкяна.

Амулет за 12 ниво

Новият амулет «Капка агресия» - отличен начин за инвестиране на събраните средства. Обковът може да се модифицира до 8%, а максималните му показатели са 250.
Амулета може да откриете в Мола.


Нови аксесоари

В Дюкяна има обновление на асортимента. Играчи 11 и 12 ниво могат да сменят своите аксесоари и да получат добро увеличение на показателите.


Нов район в Противопоставянето

На картата на Столицата се появи нов район — Промишлен, а някои нива смениха своето местообитание.

 • Нивото на Жълтите павета се повиши до 13, увеличи се и неговата максимална якост - сега Жълтите павета може да се смятат за опасен район за 12-то ниво.
 • Играчите от 12 ниво са изместели 7-мо ниво към периферията на картата и се настаниха в район Гарата. Нивото на Гарата се повиши до 12 и сега този район се счита за зелен за играчите от 12-то ниво.
 • Играчите от 7 ниво се преместиха в новия Промишлен район и отсега ще провеждат там битките за противопоставянето. Спечелилите гласове на избиратели в район Гарата са преместени в новия район. Жълтият и червеният район за играчите от 7-мо ниво не са се променили и остават на своите места.
 • Наградата за патрулиране на Гарата и Промишления район се промени в съответствие с новите нива на тези райони.
 • Якостта на останалите райони незначително се увеличи, за да отговоря на ситуацията по нивата. А изискванията за получаване на длъжност леко се намалиха: сега е възможно да станете делегат и без участие в червени райони.

В бъдеще отварянето на нови райони за нови нива ще се случва на същия принцип: по-високите нива ще изместват по-ниските към периферията на картата и ще заемат по-близки до центъра райони.

Обсъди във форума >
21 февруари 2014


Нови колекции

Намери колекции в рудните битки и мелетата!

Добри новини за тези, които участват в мелетата и в груповите боеве Очи в очи. Сега за участието си в тези боеве можете да получите нови колекции.

Колекция «Тежки предмети от първа необходимост» може да получите в боеве Очи в очи в събота и неделя, ако сте 7+ ниво, оцелеете в боя и сте нанесли много щета в боя (7%+ от общата щета).

Колекция «Бургаска батка» могат да получат играчите от 5 ниво и нагоре от мелетата. За да получите елемент, трябва да оцелеете в боя и да направите не по-малко от 7% от общата щета.

Колекция от допинги.

«Колекция картинки Турбу» имат шанс да получат играчите от 5 ниво и нагоре. За целта трябва да изядете дъвки за +15% от Мола.Обсъждане във форума →10 февруари 2014


Ново ниво!

Това е дългоочаквано събитие вече е факт: вече е достъпно новото 12 ниво! От този момомент всички желаещи ще могат да вземат участие в приятелското състезание по достигане на новото ниво.

А 50 играчи, които първи достигнат 12-ниво, ще станат носители на уникална юбилейна регалия!


На 12-то ниво ви очакват

Подаръци за приятели и врагове


Нови подаръци: «Тайсънки Heavy Edition», които подсилват с +7% към всеки показател и злият подарък «Троянски кон», който ще отслаби всички показатели на противника с -7%. Тези ексклузивни подаръци са достъпни от 12-то ниво!

Използвайте черните тайсънки заедно с обикновените
и ще получите +12% подсилване за 5 часа!

Укрепления на банди

Регалията от бандата на играчите 12 ниво ще стане още по-силна! Достигнете новото ниво и получете допълнителния бонус до +22 към ловкостта и предпазливостта.


Нови възможности

Максилния брой спускания в метрото е увеличен до 20,
а предметите може да се модифицират в завода до М14.

Внимание: напомняме ви, че докато на 12-то ниво не се съберат достатъчно играчи, те ще участват в боевете с играчи от предишното ниво.

Скоро в играта!

И съвсем скоро на 12-то ниво ще има нови възможности и предмети,
които ще направят вашия герой още по-силен:
 • Нови вкусни допинги в Мола, даващи голям бонус в сравнение със сега съществуващите!
 • Нови дрехи: оръжие и чанта в мола, а също така и нови аксесоари в Дюкяна за най-силните играчи!
 • Нов амулет с възможност да го направите още силен!
 • Нови нива на цеховете в автозавода и нови, по-мощни коли!
 • И най-важното: отварянето на нов район за противопоставянето на картата на града!

Бързи дуели

Всички играчи, от 2-ро ниво, могат да изпозват събрания тонус, за да си възстановяват моментално силите след дуел и да започнат следващ. А ако имате в инвентара си запас от шникърси, ще можете да ги ядете, без да излизате от уличките.

Противопоставяне

Играта се развива, постянно се появяват нови локации и опции, и за да не успеете навсякъде ви трябва време. Ние разбираме, че играчите не само трябва да успяват навсякъде, но и да не жертват личния си живот или ангажиментите. Затова на основание на статистиката на боевете ще бъде намалено количеството боеве за противопоставянето за седмицата.


Всеки играч ще може да проведе не повече от 20 боя за седмицата, а кметът и депутатите ще имат не повече от 2 намеси за ден.

Предимствата на 20 боя пред 30:

 • Повече възможности за планиране на личното време и
  времето в играта, за да успявате навсякъде;
 • по-малко усилия за получаване на достъп до най-мощните способности от държавния трезор;
 • с намаляването на броя боеве се намалява и разходът на предмети за боевете, което означава, че ще можете да си позволите да ги използвате и в другите групови боеве.

Броят на гласовете на избирателите и държавите за боевете в противопоставянето няма да се намалят, а изискванията за получаване на държавна длъжност, ще се намалят така, че активните играчи отново да успяват да постигнат максимални резултати.


Намеси в боевете за всички

Активните играчи, на които боевете са интересни заради победата на своята фракция, съвсем скоро ще могат да се намесват в боевете, без да са депутати.

 • Всеки играч ще може да се намесва в определен брой боеве през седмицата.
 • За намесите в боя няма да се дават гласове, а това означава, че тези боеве няма да повлияят върху предизброната надпревара.
 • Наградата за участие ще са държави.

Тази възможност ще се появи в някои от следващите обновления.Денят на влюбените

Подаръци-валентинки

Наближава влюбеният празник — Свети Валентин, и в цялата столица вече текат приготовления! В мола вече се появиха разнообразни подаръци, които можете да изпратите на скъпите за вас хора или да покажете своите чувства!


Празничните подаръци ще бъдат достъпни в играта до 18 февруари (18.02.2014 21:59)!

Празнична мисия

Асторк, който обикаля из уличките не може да стои настрана, и каза, че е готов да зарадва всеки жител на Столицата с празничен подарък, и дори не един! Вътре ще откриете много полезни предмети:

А освен това, играчите от 5 ниво и нагоре ще могат да намерят в подаръците билет на рядко пътуване и целувки 20%, а от 8 ниво ще се падат клещи и изгубено злато.Рядко пътуване
Билет за допълнително пътуване

Целувки 20%
Силни допинги

Изгубено злато
Ценен ресурс за игра с гледачката

Клещи
За по-добра модификация на предмети

Сърчица за Асторк

За да изпълните заръката на Асторк и да получите празничен подарък, ще ви трябват много сърчица-валентинки.

Има два начина да се получат сърцата:

 • От дуели: от първите 20 дуела за деня ще можете да получите
  от 2 до 4 при нападение над играч същото или по-високо ниво
  и от 1 до 3 при нападение над играч по-ниско ниво;
 • От подаръците в Мола:
  като отворите подаръка «Diamond Hearts», ще намерите в него 20,
  а подаръка «Заедно завинаги» ще ви даде 5


+20

+5

Обърнете внимание на това, че тези ръчно изработени подаръци стават все по-скъпи с времето. Също така можете да подарите на друг играч не повече от 2 подаръка без той да ви е върнал такъв - ако искате да направите повече приятни изненади точно на този човек, той трябва да ви покаже същото внимание! Също така нивото на получателя не трябва да се различава от вашето с повече от 3.

Нова колекция

Подарявай на останалите подаръка «Супер-валентинка» и те ще ти отвърнат със същото. Отвори кутията и получи специалната празнична колекция


Фотофон при Галфонсо


Освен Асторк, сърчицата са заинтересували и столични фотограф Галфонсо, който е готов да ви снима на уникален празничен фон. Този фон ще бъде достъпен само до края на седмицата! Не закъснявайте!

Обсъждане във форума >1272829303134