Новини

24 февруари 2014


12 ниво

Днес 12 ниво се отдели от 11-то и вече ще участват отделно в груповите боеве. А освен това, за 12-то ниво се появиха в продажба по-силни дрехи и предмети:

 • Нови чанти и оръжие в Мола;
 • Лимонови резанки +60 в Нон-стопа;
 • Гранати и храна за групови боеве в Дюкяна.

Амулет за 12 ниво

Новият амулет «Капка агресия» - отличен начин за инвестиране на събраните средства. Обковът може да се модифицира до 8%, а максималните му показатели са 250.
Амулета може да откриете в Мола.


Нови аксесоари

В Дюкяна има обновление на асортимента. Играчи 11 и 12 ниво могат да сменят своите аксесоари и да получат добро увеличение на показателите.


Нов район в Противопоставянето

На картата на Столицата се появи нов район — Промишлен, а някои нива смениха своето местообитание.

 • Нивото на Жълтите павета се повиши до 13, увеличи се и неговата максимална якост - сега Жълтите павета може да се смятат за опасен район за 12-то ниво.
 • Играчите от 12 ниво са изместели 7-мо ниво към периферията на картата и се настаниха в район Гарата. Нивото на Гарата се повиши до 12 и сега този район се счита за зелен за играчите от 12-то ниво.
 • Играчите от 7 ниво се преместиха в новия Промишлен район и отсега ще провеждат там битките за противопоставянето. Спечелилите гласове на избиратели в район Гарата са преместени в новия район. Жълтият и червеният район за играчите от 7-мо ниво не са се променили и остават на своите места.
 • Наградата за патрулиране на Гарата и Промишления район се промени в съответствие с новите нива на тези райони.
 • Якостта на останалите райони незначително се увеличи, за да отговоря на ситуацията по нивата. А изискванията за получаване на длъжност леко се намалиха: сега е възможно да станете делегат и без участие в червени райони.

В бъдеще отварянето на нови райони за нови нива ще се случва на същия принцип: по-високите нива ще изместват по-ниските към периферията на картата и ще заемат по-близки до центъра райони.

Обсъди във форума >
21 февруари 2014


Нови колекции

Намери колекции в рудните битки и мелетата!

Добри новини за тези, които участват в мелетата и в груповите боеве Очи в очи. Сега за участието си в тези боеве можете да получите нови колекции.

Колекция «Тежки предмети от първа необходимост» може да получите в боеве Очи в очи в събота и неделя, ако сте 7+ ниво, оцелеете в боя и сте нанесли много щета в боя (7%+ от общата щета).

Колекция «Бургаска батка» могат да получат играчите от 5 ниво и нагоре от мелетата. За да получите елемент, трябва да оцелеете в боя и да направите не по-малко от 7% от общата щета.

Колекция от допинги.

«Колекция картинки Турбу» имат шанс да получат играчите от 5 ниво и нагоре. За целта трябва да изядете дъвки за +15% от Мола.Обсъждане във форума →10 февруари 2014


Ново ниво!

Това е дългоочаквано събитие вече е факт: вече е достъпно новото 12 ниво! От този момомент всички желаещи ще могат да вземат участие в приятелското състезание по достигане на новото ниво.

А 50 играчи, които първи достигнат 12-ниво, ще станат носители на уникална юбилейна регалия!


На 12-то ниво ви очакват

Подаръци за приятели и врагове


Нови подаръци: «Тайсънки Heavy Edition», които подсилват с +7% към всеки показател и злият подарък «Троянски кон», който ще отслаби всички показатели на противника с -7%. Тези ексклузивни подаръци са достъпни от 12-то ниво!

Използвайте черните тайсънки заедно с обикновените
и ще получите +12% подсилване за 5 часа!

Укрепления на банди

Регалията от бандата на играчите 12 ниво ще стане още по-силна! Достигнете новото ниво и получете допълнителния бонус до +22 към ловкостта и предпазливостта.


Нови възможности

Максилния брой спускания в метрото е увеличен до 20,
а предметите може да се модифицират в завода до М14.

Внимание: напомняме ви, че докато на 12-то ниво не се съберат достатъчно играчи, те ще участват в боевете с играчи от предишното ниво.

Скоро в играта!

И съвсем скоро на 12-то ниво ще има нови възможности и предмети,
които ще направят вашия герой още по-силен:
 • Нови вкусни допинги в Мола, даващи голям бонус в сравнение със сега съществуващите!
 • Нови дрехи: оръжие и чанта в мола, а също така и нови аксесоари в Дюкяна за най-силните играчи!
 • Нов амулет с възможност да го направите още силен!
 • Нови нива на цеховете в автозавода и нови, по-мощни коли!
 • И най-важното: отварянето на нов район за противопоставянето на картата на града!

Бързи дуели

Всички играчи, от 2-ро ниво, могат да изпозват събрания тонус, за да си възстановяват моментално силите след дуел и да започнат следващ. А ако имате в инвентара си запас от шникърси, ще можете да ги ядете, без да излизате от уличките.

Противопоставяне

Играта се развива, постянно се появяват нови локации и опции, и за да не успеете навсякъде ви трябва време. Ние разбираме, че играчите не само трябва да успяват навсякъде, но и да не жертват личния си живот или ангажиментите. Затова на основание на статистиката на боевете ще бъде намалено количеството боеве за противопоставянето за седмицата.


Всеки играч ще може да проведе не повече от 20 боя за седмицата, а кметът и депутатите ще имат не повече от 2 намеси за ден.

Предимствата на 20 боя пред 30:

 • Повече възможности за планиране на личното време и
  времето в играта, за да успявате навсякъде;
 • по-малко усилия за получаване на достъп до най-мощните способности от държавния трезор;
 • с намаляването на броя боеве се намалява и разходът на предмети за боевете, което означава, че ще можете да си позволите да ги използвате и в другите групови боеве.

Броят на гласовете на избирателите и държавите за боевете в противопоставянето няма да се намалят, а изискванията за получаване на държавна длъжност, ще се намалят така, че активните играчи отново да успяват да постигнат максимални резултати.


Намеси в боевете за всички

Активните играчи, на които боевете са интересни заради победата на своята фракция, съвсем скоро ще могат да се намесват в боевете, без да са депутати.

 • Всеки играч ще може да се намесва в определен брой боеве през седмицата.
 • За намесите в боя няма да се дават гласове, а това означава, че тези боеве няма да повлияят върху предизброната надпревара.
 • Наградата за участие ще са държави.

Тази възможност ще се появи в някои от следващите обновления.Денят на влюбените

Подаръци-валентинки

Наближава влюбеният празник — Свети Валентин, и в цялата столица вече текат приготовления! В мола вече се появиха разнообразни подаръци, които можете да изпратите на скъпите за вас хора или да покажете своите чувства!


Празничните подаръци ще бъдат достъпни в играта до 18 февруари (18.02.2014 21:59)!

Празнична мисия

Асторк, който обикаля из уличките не може да стои настрана, и каза, че е готов да зарадва всеки жител на Столицата с празничен подарък, и дори не един! Вътре ще откриете много полезни предмети:

А освен това, играчите от 5 ниво и нагоре ще могат да намерят в подаръците билет на рядко пътуване и целувки 20%, а от 8 ниво ще се падат клещи и изгубено злато.Рядко пътуване
Билет за допълнително пътуване

Целувки 20%
Силни допинги

Изгубено злато
Ценен ресурс за игра с гледачката

Клещи
За по-добра модификация на предмети

Сърчица за Асторк

За да изпълните заръката на Асторк и да получите празничен подарък, ще ви трябват много сърчица-валентинки.

Има два начина да се получат сърцата:

 • От дуели: от първите 20 дуела за деня ще можете да получите
  от 2 до 4 при нападение над играч същото или по-високо ниво
  и от 1 до 3 при нападение над играч по-ниско ниво;
 • От подаръците в Мола:
  като отворите подаръка «Diamond Hearts», ще намерите в него 20,
  а подаръка «Заедно завинаги» ще ви даде 5


+20

+5

Обърнете внимание на това, че тези ръчно изработени подаръци стават все по-скъпи с времето. Също така можете да подарите на друг играч не повече от 2 подаръка без той да ви е върнал такъв - ако искате да направите повече приятни изненади точно на този човек, той трябва да ви покаже същото внимание! Също така нивото на получателя не трябва да се различава от вашето с повече от 3.

Нова колекция

Подарявай на останалите подаръка «Супер-валентинка» и те ще ти отвърнат със същото. Отвори кутията и получи специалната празнична колекция


Фотофон при Галфонсо


Освен Асторк, сърчицата са заинтересували и столични фотограф Галфонсо, който е готов да ви снима на уникален празничен фон. Този фон ще бъде достъпен само до края на седмицата! Не закъснявайте!

Обсъждане във форума >3 февруари 2014


Гледачката вдига ставките

Играй с гледачката срещу 75 и спечели
рядкото пътуване «На гонки по околовръстното»!

Есмералда е решила да увеличи оборота си и сега предлага на всички желаещи нова игра с нови награди. След като заплатите 75, ще получите като награда до 3 пъти повече кристали от обикновена игра, а също така ще можете да получите елемент от новата колекция Предсказания и дори рядко пътуване за своите бегачки!


Една игра за 75 е по-изгодна отколкото три игри за 25 -
с 30% повече кристали, монети, руда, мобилни и значки!

Мобифони и ЖиСиЕми за всички

Добра новина за тези, които все още нямат мобилен - в Мола са докарали най-популярните модели телефони, а на Битака, както обикновено, ще ви помогнат да ги включите.


Сателитен телефон

Освен това, всеки играч, достигнал 9-то ниво, напълно безплатно ще получи Сателитен телефон: не може да му се сложи сим-карта с номер, но с негова помощ ще можете да се обаждате на мафията и да вземете участие в нов вид битки!


Батерията на Сателитния телефон ще ви позволи да вземете участие в два боя всеки ден.
А телефотиге от мола и Яфонът издържат до 4 боя на ден без допълнително зареждане.

VIP-номера

Не успяхте да си купите уникален номер по време на акцията с подаръците? Не е проблем: в асортимента от телефонни VIP-номера има нови попълнения - побързайте да получите уникален и запомнящ се номер, който също така ще ви донесе и добър бонус към показателите!

Столични битки

Битката за Столицата преминава на ново ниво:
отговорете на обаждането с молба за помощ и влезте в боя с Босовете на мафията
.

ГолЕмата Батка
Якудза
Ченгели
Агенти

Награда за победа

За победа над Боса, освен новата колекция и изгубено злато, ще получите и черният му тефтер. Занесете тефтера на «предприемача» Метката и той ще ви предостави някои редки и полезни предмети:

 • клещи за модификации,
 • целувки +20%,
 • бутилка «Аква Деминерале», усилваща критическия ви удар.

Също така при Метката можете да откриете и други, не по-малко полезни предмети: енергийни напитки, витаминки, шникърси, ютии, пликове с пари, самоучители за модификации и високоговорители.

За да се спазарите с Метката, трябва да изберете в телефона си раздел «Задания»


Специални предмети

Като добавка към обичайния асоритимент при Метката, можете да получите няколко специални предмета:

 • лупа — увеличава количеството изгубено злато за бой;
 • визитка НСО — повишава шансовете да намерите закътаните пари на боса;
 • резервна батерия — зарежда телефона и позволява да проведете повече боеве с босове на ден.

Ако искате много злато и го искате веднага, тогава можете да закупите лупата и визитката преди боя за руда!

Пълната екипировка ще ви позволи да
печелите до 1000 на седмица!

Особености на боевете с Боса

Във всеки бой на играчите ще се противопоставя бандитския Бос, а също така неговите съюзници - Ченгели, Якудза и Агенти. Босовете са толкова силни, че обикновените удари дори на най-силния играч няма да им нанасят почти никаква щета.

За да нанесете по боса осезаема щета, трябва да биете по дружките му в определен ред. Тогава ще се натрупва скалата на супер-удара!


Напълнете скалата на супер-удара и атакувайте ГолЕмата Батка, но го правете бързо - за всеки убит свой помощник той привиква още двама! Също така ГолЕмата Батка използва уникални атаки, които нанасят процентна щета, така че не забравяйте да се лекувате.

Колекции

Нови приключения — нови колекции:

 • колекция «Мутренски Години» може да получите за победа над ГолЕмата Батка;
 • колекция «Младши научен сътрудник» — за модификация на предмети в завода с използване на клещи;
 • колекция Битака — за включване на телефон на Битака!
 • колекция «Пътешественик» - ще откриете в Пощенските кутии от патрул!

Обсъждане във форума >28 януари 2014


Ловна колекция!

Във връзка с популярността на Ловния клуб сред населението, ръководството му е взело решение да въведе специална колекция за редовните посетители! Отсега нататък за изпълнението на поръчката над играч свое или по-високо ниво, можете да получите елемент от тази колекция!

Обновления за банди

Частна война

Жадувате за лично отмъщение? Искате да покажете на някого кон боб ядe ли? Сега всички банди имат новата уникална възможност да започнат частна война с противник едно на едно, без помощта на съюзниците!

Дарете в хазната на бандата събраните златни зъби и за символичните 10 (и, разбира се, 10% от вражеската хазна) можете да направите директно нападение през профила на противниковата банда, като я откриете в класацията.

При директното нападение нито вашите, нито противниковите съюзници
ще могат да участват в стартиралата война!

Разширяване на щаба

Добри новини за всички банди второ ниво и нагоре - появи си възможността да разширите вместимостта на щаба на бандата до 30 души (на 2-ро ниво - до 25), а това означава, че можете да наберете нови играчи и да направите любимата банда още по-силна!

Увеличението на бройката на членовете ще ви позволи да получите не само отряд бойци, необходими за победата, но и приятели, с които просто да прекарвате добре времето си в играта.

Груповият етап на клановите войни протича по старому: 15 играчи в началото и 5 души могат да се включат с Лиценз за наемник. Дори, ако не всички играчи са онлайн, вие все пак ще можете да влезете в боя в пълен състав!

Сертификат на пацифист

Тъй като понякога всички имат нужда от сън, е беше взето решение да се намалят цените за подобряването на сертификата на пацифизъм 8, 9 и 10 ниво. Сега всички желащи могат да се възползват от здравословния 10-часов сън! Сертификатът на пацифизъм е изгодна инвестиция за бандата, защото не може да бъде разрушен при загуба и осезаемо намалява броя на задължителните групови боеве във война.

Други нововъведения

И още няколко нововъведения, за по-удобна и интересна игра:

 • спусканията в метрото вече са достъпни за всички играчи, започвайки от 4 ниво;
 • добавен е изход от опашката за чакане на бой в противопоставянето: сега можете да напуснете опашката, ако чакате началото на боя повече от 4 минути;
 • в противопоставянето за червен и зелен район са въведени изисквания за минимална якост: ако вашата якост е по-ниска от допустимата, вие не можете да се запишете за боя.

Обсъждане във форума >11 януари 2014


Нов етап на подаръците

Финалната порция празнични изненади вече е в играта! Не изпускайте последния шанс да съберете желаните редки предмети, да подсилите показателите на героя и да се запасите с ценни ресурси.

Третият и последен комплект подаръци
ще бъде достъпен до 22 януари (21.01.2014 23.59).
Грабнете възможно най-много!

Новогодишен камион

Само до 22 януари имате уникалния шанс да попълните своя автопарк с коликционерски Новогодишен камион!

 • Камионът позволява да получите от всяко пътуване с 20% повече показатели, отколкото всяка друга кола, произведена в автозавода;
 • Камионът пътува във всички достъпни пътувания;
 • Камионът не заема място в гаража и може да е допълнителна, седма кола!

Колкото е по-високо нивото ви, толкова е по-голям бонусът от тази чудесна кола. А при сглобяване на по-яки коли в автозавода, показателите на камиона се увеличават автоматично.

Като получите Празничния камион, ще можете да изпращате на пътуване с една кола повече и да получавате допълнително подсилване!

Ротвайлер

Страховит и опасен боен любимец — ротвайлерът е максимално трениран и е готов да се хвърли в боя!

 • развитие на 85% — ротвайлерът ще е по-силен от всеки друг любимец, за сметка на уникалния процент на развитие;
 • показатели по 250 — настървеност, преданост и внушителност на любимеца са 250 от самото начало, така че няма да се наложи да харчите време и ресурси за трениране.

Както и преди, в подаръците има...

Уникалните награди от предишния етап — Яфон и редки пътувания остават в подаръците. Все още можете да станете техен притежател, но вече без тройния шанс.

Модерният телефон
— това е сериозен бонус към всички показатели и допълнителен
20% бонус от номера.
Допълнителни пътувания
— усилват до 4 показатели едновременно, а ефектът е два пъти по-силен!

Също така в подаръците...

...и много други!

Новогодишните подаръци - това е добър начин
да се изстреляте напред в играта!

Празнични мисии

Всеки жител на столицата има уникалната възможност да организира партита, да се запознае с уличен магьосник, да разпръсне протести и да направи камара празнични чудеса. За тази цел трябва да изпълните празничните мисии.

А докато изпълнявате, ще можете да попълните своя запас от снежинки и да съберете недостигащите елементи от новогодишната колекция!

Още повече снежинки от метрото

Празничният снеговалеж продължава, а стана ясно, че и хитрите плъхотроли са натрупали в метрото добри запаси от сняг. И във връзка с това, да края на събитието (21.01.2014 23.59) в метрото може да получите два пъти повече снежинки - до 24 за спускане!

А възможността за 25 спускания в метрото за играчи 6+ нива
е продължена до края на събитието (23:59 21.01.2014).

И други начини за получаване на снежинки

Не забравяйте да похарчите събраните снежинки до края на събитието!
То приключва 21 януари в 23:59!

Напред, към подаръците! >

Осъждане във форума >8 януари 2014Драги жители на столицата!


Настъпи новата 2014 година! Всички полека се отръскват от новогодишната суматоха. Гледаме в бъдещото с надежда и нови мечти. Но не бива да забравяме и важните моменти от 2013-та, както и важните хора. А, за да останат важните хора незaбравени, решихме да въведем една нова традиция «Годишни награди»!


Какво представляват «Годишните награди»!


«Годишните награди» - това е народно гласуване, в което играчите определят най-забележителните играчи от изминалата година в няколко категории!

Категории:Как се гласува?

Съвсем скоро, всички активни играчи от 2013 ще намерят в инвентара си


Комплект за гласуване

Вътре ще намерите Специални предмети «Глас в категорията»!


Изпратете «гласовете» на играчите, които смятате, че са достойни за победители.
За целта трябва да въведете името на героя в полето и да натиснете «изпрати».


Дати

Гласуването се провежда до 17 Януари (21:59), а резултатите ще бъдат обявени до 30.01.2014г.

Обсъждане във форума >
2 януари 2014


Време е за отваряне на подаръците!

Настъпи новата 2014 година, а значи е време да се отварят подаръците! И докато всички са заети с това блогородно дело, администрацията ще зарадва всички с нови и обновени подаръци:

Отварянето на подаръците става веднага
и са достъпни до 10 януари (9.01.2014 23.59)!

Какво има в подаръците?

В обновените подаръци се е запазило съдържанието на първите. Също така са добавени супер награди и редки предмети.

Супер награди

В подаръците, купени от 2 януари, ще можете да намерите уникални и много ценни неща.


Телефон
Яфон

Модерният телефон - това е сериозен бонус към всички показатели и допълнителен 20% бонус от номера.


Редки
пътувания

Допълнителни пътувания - усилват до 4 показатели едновременно, а ефектът е два пъти по-силен!

Внимание! В подаръците, купени до 10 януари (9.01.2014 23.59), шансът да получите тези супер награди е три пъти по-висок!

Повече пътувания за Нова Година!

Нова Година е идеалното време да си починете и пътувате. В подаръците можете да намерите билети, отварящи три допълнителни редки пътувания.


На гонки по околовръстното

На концерт на поп-фолк звезди

На йога с тибетски монах

Редките пътувания можете да откриете с голям шанс в големите подаръци!

 • Ефектът на редките пътувания е с 1,5 или 2 пъти по-голям в сравнение с обикновените пътувания
 • едно пътуване може да подсилва от 1 до 4 показателя
 • Показателите от пътуването се определят на случаен принцип при използването на билета
 • Можете да се опитате да смените показателите на вече отворено пътуване, за да получите търсения от вас бонус
 • Или да изчакате, докато пътуването не изчезне и да отворите нов сертификат с друго разпределение на показателите
 • Пътуването се отваря за 3 дни, а допълнителните сертификати ги удължават.

Съберете всичките три пътувания и използвайте на максимум своя автопарк, за да получавате повече подсилвания всеки ден!

Нова Година с нова джаджа!

Сертификат за най-популярния новогодишен подарък — телефон Яфон, можете да получите в новите подаръци! Тези, които станат щастливи притежатели на телефона, ще имат достъп до нова локация: Битака!


Най-лесно се получава Яфон в този етап на подаръците.
Шансът да го намерите сега (до 10 януари) е увеличен 3 пъти!

За да заработи това чудо на чужденстранните инженери в български условия, е необходимо да се обърнете към сръчните търговци на Битака, които ще ви помогнат и да си намерите зарядно, и да си изрежете сим-картата!

Един път на час вие можете да търсите необходите аксесоари напълно безплатно,
а тези, които бързат, могат да се възползват от помощта на Метката

Телефонни номера

След активацията на телефона, ще можете да си изберете телефонен номер, който просто е необходим на всеки столичинин, защото той:

 • ще увеличи вашите показатели в зависимост от неговите цифри;
 • ВИП-номерата са значително по-яки от обикновените — не пропускайте шанса си да станете притежател на такъв номер и да се фукате сред приятелите;
 • на всеки 60 минути ВИП-номерата стават по-евтини, а това означава, че стават по-достъпни за всеки жител на Столицата!

Не се плашете, ако цената на ВИП-номера ви се стори твърде висока - изчакайте няколко часа и тя сама ще се намали до приемлива! Но бъдете бдителни - мечтаният номер може да попадне в ръцете на тези, които не чакат максималните отстъпки!

Боееве с Бос


Съвсем скоро всички притежатели на телефон ще могат да се обадят на ГолЕмата Батка и да го предизвикат на бой.

Едновременно с появата на ГолЕмата Батка, ще бъдат пуснати в продажба и други модели на телефони, за да може всеки желаещ да вземе участие в боя с боса.


Но един обикновен телефон не може да се сравнява с Яфон: съберете
4 сертификата за Яфон и получете бонус от номера му до 20%!

Уникални лакомства

Само в подаръците, купени от 2 януари, ще можете да откриете допълнителни вкусотии, които ще ви направят още по-силни и яки.


Кроасани
Шанс за бързо покачване на показателите

ЦелувкиNEW
Допинги, даващи 20% подсилване

Както и преди, в подаръците има...Ресурси
Голямо количество монети, руда и злато

Предмети за групови боеве
Най-силните гранати, рядко срещани и ултра щитове

Допинги
Витаминки «9 живота и Енергийни напитки «+1 слот»


СиренеNEW
Примамва в боя един Плъхотрол

ШникерсиNEW
Занулява таймера между дуелите

ТонусNEW
Моментално възстановява количеството тонус

Ютия
Увеличава заграбените монети с 50%

Самоучители
Книжки за ускорено увеличаване на умения

Камшик «Индиана»
Премахва умората на любимеца след тренировка

Играчки за елха
Дава бонус +5% към един от показателите

Новогодишна колекция
Празнична колекция до М10

Новогодишните подаръци - това е добър начин
да се изстреляте напред в играта!

Още повече снежинки


Не ви достигнаха снежинки за подаръците? Сега имате възможност да получите допълнителни снежинки, като участвате в боевете на противопоставянетоNEW. До 20 за победа в боя!


И други начини за получаване на снежинки

Напред, към подаръците! >

Обсъждане във форума >

Промоция!

Не забравяйте, че до 23:59 на 03.01.2014г.при всяка покукпа ще получите с +35% повече дини (без смс пакет и Плати с телефон).

1 януари 2014


Администрацията на играта от все сърце поздравява всички играчи с настъпилата Нова година!

Нека новата година ви донесе още повече незабравими моменти и интересни запознанства. Пожелаваме ви успехи във всички начинания и нека суровият житейски рандом бъде благосклонен към вас.

Почивайте си, веселете се, поздравявайте се един друг и се забавлявайте с нас и през 2014!
31 декември 2013


Наскоро на всеки от вас бе връчано по едно прекрасно чувалче с подаръци по случай наближаващата нова година!

Какво има вътре? - ще попитате вие! Ще разберете на 02.01.2014. :)

Дочухме, че Дядо Коледа е развързал кесията си и сега за при всяка покупка ще получите невероятните +35% повече дини (без смс пакет и Плати с телефон).

Пожелаваме ви весело посрещане на Новата Година!
1272829303133