Новини

30 август 2017


Идва Рождения Ден на Sofia Wars!

Ето, че идва този прекрасен ден - новата Sofia Wars ще отбележи своя четвърти Рожден ден!

Въпреки всичко, светът на Sofia Wars продължава да се развива, като става все по-разнообразен и интересен, и всичко това е благодарение на вас, неговите жители! Нека заедно да пожелаем още повече обновления, разбрани админи и запалени играчи. Честит Рожден Ден!!

Регалия за спомен

През следващите дни всички играчи ще получат регалия за спомен, която ще отбележи броя на месеците ви в Sofia Wars. И, разбира се, никой няма да остане без подарък, който ще попадне в инвентара на всеки жител!


Любимците на народа и Злите гении

Освен зелените искри, при преминаване през тунелите на метрото ще получавате «Лайкове». Можете да ги подарявате без никакви ограничения на другите играчи като знак на уважение.

Подарявайте лайковете на тези, които цените и уважавате в играта. Така с помощта на лайковете сами ще определите хората в класацията на най-популярните и любими хора в играта!


Тези играчи, които заемат ТОП-10 в класацията
към 15 септември 00:00, ще получат специални регалии
и още награди (за които ще разберете по-късно).

През всичките тези години играта винаги се е славила със своята циничност, и е логично, че освен лайкове в играта ще има и «Дизлайкове» (нехаресвания). Всеки подарен дизлайк премахва на играча 1 лайк. Ако не искате някой конкретен играч да попадне в ТОП-а, или ако искате просто да покажете на някого своето мнение за него, можете да вземете и да подарите «Дизлайк».

Но дизлайковете не са лошо нещо! Защото, ако някой играч има повече такива, той ще попадне в специална класация на «Злите гении» - най-обсъжданите играчи във виртуалната столица. Те ще бъдат наградени също така, както и ТОП-10 любимци в Sofia Wars!

Нека столицата разкрие своите
Любимци и Зли гении!

За да избегнем злоупотребите, играчите, които не са влизали в играта повече от 6 месеца,
няма да могат да пращат лайкове на останалите.

Празнувайте рождения ден на Sofia Wars заедно с нас! Ура!