Новини

30 декември 2016


Робот Платон — завинаги!

От анонмни източници е станало ясно, че новата партида роботи «Платон», които скоро се появиха на празничното колело, се оказа не толкова «нова»!

Подробно проучване е показало, че заради голямото количество вности части, които не се намират на пазара, роботите са били сглобени от рециклирани части от стари роботи, което оказва голямо влияние на издръжливостта на роботите и ефективността им на работа.

По предварителни оценки, старите части ще издъжат максимум до есента, след което ще започнат да се чупят. До посочения в гаранционната карта срок ще стигнат само най-сполучливите или най-модифицираните роботи.

С началото на пролетта ще можете да откриете в подземието
«Комплекти за ремонт» и да удължавате срока ЗАВИНАГИ!

Оказва се, че схемата за сглобяване на роботите е толкова проста, че буквално всеки може да ги ремонтира с помощта на специален комплект за ремонт. А тези ценни комплекти скоро ще можете да откриете в подземието и по този начин да спасите робота си от неминуемо разрушаване.

Важно: комплектите за ремонт удължават живота на робота, но не го подобряват.
Т.е., ако роботът «Платон» сега е на М-20, то той ще си остане на М-20 през следващата година.

Само една модификация може да ви донесе допълнително повече от 200 хиляди ценни ресурси за година, които можете да използвате за трениране на помощниците в околосветското пътешествие или да обмените за нанодолари!

«Платон» може да ви носи неограничени запаси от руда и нефт

Модифицирай робота до М-50 СЕГА,
за да го запазиш такъв завинаги!

Подсилване на радиостанциите през Януари!

От анонимни източници в управата на града получихме информация, че през Януари 2017 ще се появи партида «Upgrade Kit» за СВ Радиостанцията, който буквално удвоява ефективността й.

Не е ясно кога точно и къде ще се появи тази ограничена партида, но е ясно, че през следващата година радиостанциите ще станат много ценен уникат!

Напомняме ви, че за модификацията на радиостанциите са ви необходими волани. А колкото е по-висока модификацията на робота Платон, толкова ценни волани ще ви докарва той.

Помисли за бъдещето си още днес!

Обсъждане във форума →