Новини

12 декември 2016


Зимна суматоха в Противопоставянето!

Със студовете, в столицата идват и празниците, а столичаните решиха да си органицират масови празненства и да се съберат всички заедно в центъра на града!


На картата остана достъпен само район Жълтите павета. Вече няма ограничения — сражават се всички срещу всички!

Якостта на всички жители, които взимат участия в боевете, ще бъде автоматично завишена до определена норма - по този начин всички нива ще се изравнят!


Предимствата на ВИП-показателите

Ограничението на якостта в боевете на Противопоставянето е еднакво за всички - 50 000. Но вие можете да получите предимство за сметка на ВИП-показателите: всички вип-показатели се прибавят към базовата якост на героя по време на бой.

Вдигайте вип-показателите с нанодолари,
за да станете най-силните в Противопоставянето!

Други особености

  • Всеки ден можете да проведете до 10 боя в Противопоставянето!
  • При победа в боя се трупа комбо скалата, която увеличава количеството на получаваните гласове.
  • За да станете депутат (в идеалния случай) е достатъчно да направите серия победи, като направите коефициента x10.
  • Който събере най-много гласове, той побеждава! Няма лимит на гласовете!

Новите сандъци на Противопоставянето

Победителите в битките ще получават като награда съвсем нови сандъци с обновено съдържание. А ключовете за тези сандъци можете да откриете както от боевете в Противопоставянето, така и в пощенските кутии, които можете да получите като награда за патрулиране.

Всеки сандък съдържа един специален флаг, който увеличава максималната якост и щетата в боевете на Противопоставянето с по +1% за всеки! Колкото повече съберете, толкова по-голямо ще е предимството ви до края на седмицата! Флаговете дават предимство само за тази седмица, в която са получени!

И още бонуси!

Като печелите гласовете на избирателите, ще можете да си вземете най-яките куфари в играта - от Жълтите павета. И всичко това благодарение на общото Противопоставяне!


Обсъждане във форума →