Новини

21 ноември 2017


Нов VIP-комплект с нашивки

Нов сезон, нов вип-комплект. Уникален стил за сезон зима 2017/2018.

Новият комплект притежава не само екстравагантен вид и всичките предимства на вип дрехите (повече показатели, повече модификации, бонуси при модификациите), но и чудесна особеност - с помощта на специални нашивки вие ще можете да добавите на своите вип дрехи допълнителни процентни показатели!

Само дрехите от модното вип-дефиле имат 10 свободни места за нашивки. Един слот е достъпен веднага, а останалите 9 можете да отворите допълнително, за да създадете уникални и най-силни дрехи в играта!

Обърнете внимание: за да отворите 10 слота на дрехата, трябва да имате звание на майсторството шивач, не по-ниско от "Младши помощник". Повече за нивата на майсторството и достъпните слотове можете да прочетете тук.

Модифицирай новия вип-комплект с помощта на нашивки
и бъди не само модерен, но и най-силен!

Разписание на ВИП-дефилетата

Новият комплект ще бъде показван на вип-дефилето два пъти, за да може всички желаещи да си го купят и да си отворят допълнителните слотове за нашивки. Представяме ви цялостното разписание на дефилетата в близките месеци, за да не изпуснете желания предмет:

 • Чанта «To the moon»|Чанта «Moelleux»
  21 — 25 ноември и 16 — 20 януари;
 • Шапка «Wall Street»|Шапка «Douce passion»
  28 ноември — 2 декември и 23 — 27 януари;
 • Ботуши «Santoni»|Ботуши «Vie Brillante»
  5 — 9 декември и 30 януари — 3 lutego;
 • Портфейл «Coach»|Шал «Luminosité Duveteux»
  12 — 16 декември и 6 — 10 февруари.
 • Костюм «Smart casual by DKNY»|Палто и рокля «By Antonio Berardi»
  19 — 23 декември и 13 — 17 февруари;
 • Бръснач «Gyllene blixten»|Гребен «Gyllene blixten»
  26 — 30 декември и 20 — 24 февруари;

Внимателните играчи могат да забележат, че в първите две седмици на новата година ще има специална почивка между първите и вторите дефилета!

След края на дефилетата, този комплект ще може да се закупи
само от други играчи на аукциона за дини.
14 ноември 2017


Сладко Отмъщение

Време е за пореден път да организираме лов за трофеи. Направете Сладко Отмъщение, отмъстете на враговете си и получете възможността да извикате клонингите на жертвите на своя страна в боя.


Подготовка
Намери бутилки с кръв в сандъците и спусканията в метрото

Отмъщението
Победи врага в дуелите и груповия бой

Получаване на трофея
Вземи главата на жертвата и извикай клонинга му в боя

Цялата тази лудница ще продължи до края на 26.11.2017!

Правила на Сладкото Отмъщение

Играчът, който изцяло е завършил всичките етапи и е победил във финалния групов бой, получава уникален трофей - Главата на жертвата. Тя позволява да извикате в групов бой клонинг на жертвата, от която е получена главата. За да получите трофея трябва направите няколко прости действия:

 • Намерете бутилки с кръв в сандъците и спусканията на метрото;
 • Изберете мишена за отмъщението;
 • Победи жертвата в три дуела и един групов бой;
 • Получете като трофей главата на жертвата, с помощта на която можете да извикате в боя клонинг на победения противник.

Ловна колекция до М-15!

Столичните власти са решили да поощрят тези, които участват в най-горещите боеве и отмъщават на враговете си! Сега за победа в дуел или групов бой от Сладкото Отмъщение, като награда ще получавате елемент от новата колекция Ловец на глави!

Победи врага тогава, когато е най-силен
и неговият клонинг ще запази цялата сила на стопанина!

Тъмните тунели на метрото

Извънредно съобщение от столичните власти! Новата мрежа от тунели, която беше открита наскоро в столицата, отново е достъпна за търсачите на приключения. Всички желаещи да тестват силите си срещу силните плъхотроли могат да заповядат в тъмните тунели - наградата там е значително по-голяма от обикновените, но и плъхотролите са по-трудни за побеждаване.

Както и преди, така и сега, всеки жител може да избира, в кои тунели да започне спусканията: обикновените или тъмните. В тъмните тунели можете да откриете:

 • колекция Страшила до М-15 NEW c голям бонус към показателите!;
 • нови сандъци с много приятни изненади вътре;
 • монети за трениране на показатели.

Тъмните тунели ще бъдат достъпни за всички играчи от 5+ ниво до 26 ноември, след което те ще се сринат и ще трябва отново да чакаме, докато ги откопаят.

Сезон за лов на плъхотроли

Сезонът за лов на плъхотроли е в разгара си, затова столичните власти отварят всичките 35 спускания в метрото за всички нива от 5-то. Използвай своите възможности максимално и събери всички трофеи.

Направи враговете си по-слаби

Плъхотролите в метрото стават много силни и не можеш да минеш всичките нива? Намери в играта лютиви сосове и направи противниците си максимално слаби!

В сандъците на метрото сега можете да откриете табаско сос «Пламък»! Сосът намалява показателите на плъхотролите и защитниците на нефтопровода с 7%. Действа 4 часа. Сосът ще остане в сандъците на метрото до 26 ноември.
Влез в Дюкяна и си вземи табаско сос «Огън»! «Огън» ще намали показателите на на плъхотролите и защитниците на нефтопровода с 10%. Действа 8 часа. Може да се използва заедно с «Пламък», с което ще намалите силата на плъхотролите и защитниците на нефтопровода със 17%.

Използвай всичките люти сосове и направи противниците си по-слаби с цели 17%!

35 спускания в метрото ще бъдат достъпни до 26 ноември (23:59)!
Не изпускай ловния сезон!

Талони в тунелите на метрото!

в тунелите на метрото са се появили талони за игра с Къци! Талони има и в обикновените, и в тъмните тунели, но в тъмните наградата е два пъти по-голяма. Всички останали награди също се запазват и всеки столичанин може да ги отнеме от алчните плъхотроли!

Намери талони в тунелите и спечели супер награди
при Къци — до 26.11.2017 !

Къци отново е тук!

За намерените талони в тунелите на метрото, забавният телеводещ е готов да предостави достъп до колелото с чудесните награди!

От колелото може да спечелите:

Побързай да спечелиш най-добрите награди от колелото.
Колелото ще е достъпно до 26.11.2017 (23:59)13 ноември 2017


Повече държави от битките!

Столичните власти са взели решение да поощрят тези, които участват в противопоставянето. Сега всеки жител може да получи повече държави от боевете в противопоставянето в продължение на 2 седмици* (до 25.11.2017 23:59)!

Активирай баровски статус и не изпускай възможността да спечелиш 5 пъти повече държави до 25 ноември!

Бонусът се сумира с бонусите на депутатите и кмета.

*бонусът е достъпен само за баровци.
1 ноември 2017Ден на народните будители

На днешната дата - 1 ноември почитаме паметта и делото на книжовниците, на борците ни за национално освобождение и просветителите, които са съхранили през вековете духовните ценности на българската нация.

Нека не забравяме доброто дело на великите българи оставили трайна следа в нашата култура и писменост.

Колекция Народни будители

От днес празнична колекция с ликовете на известни български светци, възрожденци, революционери, творци, борци и герои ще бъде достъпна в играта. Елемент от тази колекция имате шанс да получите от отварянето на Пощенските кутии до 15.11.2017


Честит празник!

Хелоуинска мисия

Въпреки, че Хелоуин вече е отминал, котелът на площада е започнал да проявява признаци на аномална активност. Говори се, че отварата, която ври вътре не е вредна, а точно обратното - много полезна! Върви да провериш слуховете и да получиш разнообразни награди за изпълнението на празничната мисия!

И недей да тъжиш, когато котелът престане да пуска подаръци - и утре е ден. Мисията се обновява всеки ден, което означава, че всеки ден можеш да получаваш тикви и други приятни награди! В това число и готина регалия за спомен!


Напомняме ви, че като предаваш тиквите, можеш не само да получиш чудесните плашещи кутии и ужасяващите маски, но и да повлияш на шансовете да бъде активиран бонус за всички за цял месец!

Предавай тикви, получавай гарантирани награди
и увеличи заплатата в Бъргъра и добива от нефтопровода 3 пъти!
31 октомври 2017


Нощта на Вси Светии

Наближава един идеологически чужд, но забавен и интересен празник - Хелоуин. Перфектен повод за украсяване на ежедневието, както и за малко забавления. Чудесно време за хората, които обичат странни костюми, тикви и различни страшилища!

Разбира се, този празник просто няма как да заобиколи столицата, а тово означава, че е време да се събират тикви и да се печелят подаръци!

Събирай тикви и получавай подаръци!

Силволът на този празник винаги е била тиквата и затова, точно тях трябва да събирате в периода от 31.10 до 9.11 23:59, за да усетите празничната атмосфера и да получите чудесни награди!

Можете да получите тиквите:

Събирай тикви и получавай гарантирани награди!

А какви са наградите?

Предавай събраните тикви на площада и получавай плашещи кутии с приятно съдържание! Общо можете да получите девет такива кутии, пълни с приятни и полезни предмети!


Карнавален изглед

Не изпускайте уникалната възможност да смените картинката на героя си с чисто нова!

Последната, най-плашещата кутия, съдържа специална награда: там има
цели 10000 за тренировки и уникален предмет:
Вълшебна Хелоуинска пръчка!

При използване на магическата пръчка ще получиш +3% към всички показатели, а предметът в слота за техника ще се превърне във вълшебно средство за предвижване! Тази магия е много приятна, но за съжаление не е вечна: тя ще изчезне с настъпването на зимата - 30.11.2017.

Използвай магическата пръчка, за да омагьосаш техниката си и
да получиш +3% към всички показатели!

Всеобщо събиране на тикви!

Ако всички жители на столицата успеят да предадат достатъчно тикви до 09.11.2017 23:59, то магията на Хелоуин ще повлияе върху целия град! До началото на зимата количеството на получаваните монети от Бъргъра и нефта от нефтопровода ще се увеличи три пъти!

Събирай тикви, получавай награди и направи така,
че бонусите да се усетят в целия град!

Подаръци в Мола

Ако вече сте се изморили да събирате празнични бонуси, то можете просто да влезете в мола и да зарадвате себе си и приятелите си с ярък и необикновен подарък.


Хелоуинскa колекция

Запалените колекционери ще имат шанса да съберат специалната празнична Хелоуинска колекция. Елементи от тази колекция може да откриете в пощенските кутии, които се падат при патрулиране на уличките. Тя ще се пада до 19.11.2017 23:59!Хелоуински фон

И разбира се, по време на празничното мероприятие, можете да украсите своя профил с хелоуинска снимка. Тиквен фон може да си направите при Галфонсо, до края на акцията.
8 октомври 2017


Новите подаръци са вече в продажба!

Финалната порция изненади вече е в играта! Не пропускайте последния шанс да съберете желаните уникати, да вдигнете показателите на героя си и да се запасите с ценни ресурси.

Третият и последен комплект подаръчни кутии ще бъде достъпен в играта
до 22 октомври 23:59!

Обновления и уникални награди на
третата вълна подаръци


Адско
Колело

Бонуси към показателите и уникални умения!

Градинско
оръжие

Смъртоносни оръжия за истински битки!

Собствен
Президент

с готини и полезни умения!

Капки
за парфюми

Запас аромати за създаване на нови парфюми.

Sofopoly
Просто няма шанс да се откажеш!

Машинки
Зингер

Отвори нови слотове за нашивки на своите VIP-дрехи!

Шансовете за Sofopoly и Тръмп са два пъти по-ниски от предходната вълна.


Рог на изобилието: всички уникати накуп!

Рог на изобилието — това е специален предмет, който съдържа в себе си почти всички уникати от трите вълни* подаръци и то с максимална модификация и е най-желаната награда за всеки един играч!

Рогът на изобилието може да се падне от всеки подарък, а шансът зависи от големината на подаръка и от късмета ви!

Намери един рог на изобилието и всичко ще стане твое!


Адското колело

Отваряй подаръците и получи уникална едноколка, която заема слота на техниката и ще остане с теб завинаги!

Модифицирай едноколката си и получи:

 • +9% към показателите при обличане
 • Шанс за прегазване 50%
 • Щета при прегазване 30-50%
 • Заграбва с 20% повече

Също така едноколката притежава чудесно умение:

Дори М-1 на Адското колело притежава умението, което атакува противник в групов бой, трябва просто да се намирате в боя. Умението не се блокира от пружини и каски!

С всяка модификация, умението се подсилва!
Получи едноколката на М-3, за да нанасяш щета до 10% от максималния живот веднъж на 3 хода!

Модификация Щета в боя Шанс Количество
М-1 3% от текущия живот 14% на ход 4 пъти на ден
М-2 6% от текущия живот 20% на ход 8 пъти на ден
М-3 10% от текущия живот 33% на ход 15 пъти на ден

Освен това, едноколката ще получи две умения, което от време на време може да се задействат автоматично в групов бой:

Отразяване — шанс за отхвърляне на граната 33% за 3 хода!
Био-имплант— увеличава
текущия и максимален живот с 10%!

Градинско оръжие

Време е да се събира реколтата и да се прави зимнина! Но след като я съберете, трябва и да я предпазите от кражба. И за двете дейности ще ви помогнат новите инструменти. На разположение имате цели 5 вида градински инструменти-оръжия!

Шампионска Самолейка

Увеличава щетата в боя

Повече

+7% здраве
+9% сила
+7% ловкост
+7% издръжливост
+9% хитрост
+7% предпазливост
+7% харизма
+40% към щетата в боя

Мощна Лопатобрадва

Връща щета

Повече

+9% здраве
+7% сила
+7% ловкост
+7% издръжливост
+7% хитрост
+9% предпазливост
+7% харизма
+20% към шиповете (връщане на получената щета)

Остър Греблокол

Увеличава яростта!

Повече

+7% здраве
+7% сила
+9% ловкост
+9% издръжливост
+7% хитрост
+7% предпазливост
+7% харизма
+40% към максималната ярост

Могъщ Мотигоранг

Пробива пружини!

Повече

+9% здраве
+9% сила
+7% ловкост
+7% издръжливост
+7% хитрост
+7% предпазливост
+7% харизма
+5% към пробива на пружината

Всяко оръжие дава купища показатели!

Бойно Вилчаку


+11% към всички показатели!
+40% бонус към щетата
+20% към шиповете
+40% към максималната ярост
+12% пробиване на пружина

Срок на годност на оръжията — 30 април 2018
Градинските оръжия се поставят в слота за оръжия и се използват отделно. Бонусите от оръжията не се сумират.


Уникални машинки Зингер

Уникалните машинки, които можете да откриете в подаръците, със сигурност ще ви потрябват! Защото с тяхна помощ всеки притежател на VIP дрехи ще може да увеличи броя на слотовете за нашивки!

Бонус: като отваряте слотове с помощта на зингери, ще получавате няколко допълнителни показателя към дрехата си!

Отвори всичките слотове за нашивки на VIP дрехите си!

Редки пътувания

Отваряйте подаръците, за да намерите билетите, даващи достъп до три допълнителни редки пътувания.

На йога с тибетски монах


На ресторант
«Дукът и Контесата»


На язовир Искър —
за прочистване на чакрите


 • Ефектът на редките пътувания е с 2, 3 и дори 4 пъти по-голям в сравнение с обикновените пътувания
 • Едно пътуване може да подсилва от 1 до 4 показателя
 • Показателите от пътуването се определят на случаен принцип при използването на билета
 • Можете да се опитате да смените показателите на вече отворено пътуване, за да получите търсения от вас бонус
 • Или да изчакате, докато пътуването не изчезне и да отворите нов сертификат с друго разпределение на показателите
 • Пътуването се отваря за 3 дни, а допълнителните сертификати ги удължават.

Съберете всичките три пътувания и използвайте на максимум своя автопарк, за да получавате повече подсилвания всеки ден!

Мега предмети — два пъти по-силни от ултра!

Можете да получите мега предметите само от подаръците.

Също така в подаръците има...

Събирай искри за подаръци

От днес можете да получите искри от метрото! Получавайте до 12 за спускане.

35 спускания в метрото може да направи всеки играч 6+ ниво!

Спусканията са достъпни до 23:59 22.10.2017.
Побързайте да натрупате колкото се може повече искри за подаръците!

Можете да получите искрите от най-разнообразни места!

до 4 от дуел
в уличките
до 100 от мисията
на площада

Събирай искри, купувай подаръци и побеждавай!

Напред към подаръците! →
6 октомври 2017


Есенна промоция

Есента напредва, листата от дървета падат, задават се дъждове и мъгли, температурите падат!

Само от 12:30 6.10.2017 до 23:59 на 10.10.2017 ще получите 30% повече дини
при всяка покупка от Бостана*.

*без SMS и Плати с телефон

26 септември 2017


Обновените подаръци са вече в играта!

Приключи веселата седмица на специалното колело и е време да видим какво има в новите подаръци!


Можете да отваряте подаръците веднага
и са достъпни до 8 октомври (08.10.2017 15:00)!

Нови и уникални награди
във вторите подаръци


Собствен Президент
с мощни и полезни умения!

Sofopoly
Просто няма шанс да се откажеш!

Багер
Открадни умения от противника по време на бой!

Дъмбели
«Нацепин»

Отстъпка за трениране и увеличаване на лимита на показателите

Майсторски
комплект

Пълен комплект предмети за модификации

Подсилени
наргилета

Супер наргилета само във втората вълна на подаръците!

Напред, към подаръците →


Истински любимец-Президент!

Отдавна си мечтаете за власт и мощ? Сега имате шанса да сбъднете мечтите си!

Намерете в подаръците Вълшебна Шапка и извадете от нея един малък истински Тръмп, който ще ви помага да демократизирате! Той се подобрява до М8, притежава четири умения и може да ви направи велики с помощта на талант!

Умения


Стилна
перука

увеличава броя предмети
за групови боеве!

Вълшебният
пръст

увеличава шанса
за втори удар!

Руски
хакери

увеличава
якостта в
противопоставянето!

Стена срещу мигранти
замества обикновения
удар със супер удар!

Стани велик... ОТНОВО

Активирай умението на Тръмп и получи възможността да се подсилиш
до 80-110% от най-силния играч в боя!

Чудесният талант ще ви позволи в груповите боеве да станете толкова як, колкото е най-якият играч и дори повече! При максимална модификаци, този талант ще направи вашите показатели, якост и ярост равни на 110% от най-силния играч в боя!

Президентът ще си тръгне към други страни на 30.04.2018

Намери Тръмп и стани Велик!


Багер

Великолепна машина и чудо на инженерната мисъл, този Багер не е просто превозно средство, с което можете да идете на бал. Той притежава умение, което може да обърне груповите боеве във ваша полза.

Багерът се подобрява до М3, дава на притежателя му до +22% към показателите и до +15% към вторичните. Но най-вече е ценен заради умението му «Разчистване».Умението «Разчистване»

При сработване в групов бой, при удар по противника може:

 • да ви даде всичките вторични показатели на противника;
 • да ви даде част от якостта на противника;
 • да ви даде едно от активираните му умения.
Модификация Бонус от пътуване Умение «Разчистване» Шанс за първо сработване на умението
Багер М1 10-12% към показателите, 6-8% към вторични Краде вторични показатели от противника 20% при нанасяне на удар
Багер М2 15-20% към показателите, 10-12% към вторичним Краде вторични показатели от противника и част от яростта 20% при нанасяне на удар
Багер М3 18-22% към показателите, 12-15% към вторични Краде вторични показатели от противника, част от яростта и активирани умения 30% при нанасяне на удар

Намери Багер М3 и
открадни уменията на противника по време на бой!


Реновирай бърлогата си!

Столицата е на прага на големи промени! Кметът иска да поиграе с теб една игра...Sofopoly! И ти просто нямаш шанс да се откажеш!

Намери кутии със Sofopoly в подаръците и играй:

 • Започни играта, като събориш бърлогата си;
 • Изчакай на опашката за ново жилище, за да получиш достъп;
 • Влизай в играта всеки ден: хвърляй заровете и обикаляй картата, за да превземаш територии;
 • Пасивен доход: стани рентиер и получавай нови ежедневни бонуси
 • Превземане на улици: превземай улиците, като прогонваш жителите по програма Реновация;
 • Реновирай столицата: строй върху улиците и ги подобрявай до М3-М4, за да получаваш нови подсилвания;
 • Бонусни локации: намери местата, които нямат нужда от превземане, но дават чудесни награди.

Обикаляй картата, събирай ежедневните бонуси! Сега и завинаги!

Кликни, за да увеличиш

Също така има и специални локации с пасивен доход и случайни награди!

За да имаш достъп до всички тези бонуси, трябва да откриеш 21 кутии със Sofopoly. Всяка кутия отваря една улица на картата. Важно: когато попаднете на затворена улица, вие не можете да получите бонус от нея. Отворете всички улици, за да получавате най-добрите бонуси!

След като отворите всички улици, трябва да ги подобрявате, за да увеличавате получаваните бонуси! Необходимите предмети за това можете да откриете в подаръците или да получите от Sofopoly. Всеки играч може да влезе и да хвърли зара 3 пъти (хода) всеки ден. Допълнителни зарове можете да откриете в подаръците!

Промени лицето на столицата - играй Sofopoly и получавай бонуси всеки ден!


Комплект на майстор-модификатор

Всичко най-необходимо - сега в една кутия! Вътре гарантирано ще намерите сини и червени клещи, майсторски комплекти и нашивки.

Комплектите на модификатора ще бъдат в подаръците само до 8 октомври.

Дъмбели «Нацепин»

Дъмбели «Нацепин» — идеалният начин да тренирате показателите си с голяма отстъпка. Освен това, всеки дъмбел увеличава личния лимит на показателите с 1%. Като съберете всичките 100 дъмбела, ще увеличите лимита на показателите си два пъти и ще получите минимална цена за тренировка за монети!

Два пъти по-висок
лимит на показателите
Фиксирана цена
за тренировка с монети

Разнообразни наргилета


Екстра Ледено
броня и шипове 50%

Екстра Динено
живот +30% за три хода

Екстра Нарово
щета на гранатите +50%

Тиквено
100% защита от гранати за 3 хода

Блъди Мери
вампиризъм 100% за три хода

Екстра наргилетата ще бъдат в подаръците само до 8 октомври.

Мега предметите — два пъти по-силни от ултра!

Можете да получите мега предметите само от подаръците.

Също така в подаръците може да откриете...


Събирайте искри и ги обменете за желаните подаръци! А в случай, че ни ви достигнат искрите, можете да си вземете подаръците за дини от бостана.

Можете да получите искрите от най-разнообразни места!

до 4 от дуел
в уличките
до 200
от нефтопровода
до 100 от мисията
на площада
до 20 за победа
в противопоставянето

Напред, към подаръците! →
24 септември 2017


Небесата им принадлежат!

Битката с дронове приключи и дойде време да наградим победителите! Поздравяваме всички участници за успешно проведените боеве и се надяваме, че сте получили голямо удоволствие от играта! А първите 500 играча също така ще получат и чудесни награди!

Почетната стълбичка

Първите 25 играча получават почетен медал «Висш пилотаж», а първата тройка супер награда 250,000! Поздравления!

23 септември 2017


Поздравления за победителите!

Тези играчи са заели местата в ТОП-10 след общото гласуване за категориите «Любимец» и «Зъл Гений»! Каним всички жители на столицата да ги поздравят за победата и наградите!

Всички победители получават уникален артефакт - Реликва «Невидим защитник», която позволява на притежателя й автоматично да нанася удари по две случайни вражески NPC веднъж на три хода.

ТОП-10
Любимци
Брой
лайкове
ТОП-10
Зли Гении
Брой
дизлайкове
devil girl[14] CipyBaby[14]
DJ BeBo[14] tarankoly[14]
Athena[14] KIMBAA 1[14]
LoLLipoP[14] Iron Man[12]
Магито Дивее[10] Miss Sunshine[14]
ZMEATа[14] Klamera[14]
Акулата[14] Mura80[14]
ВЕЩИЦА[14] terminus[13]
masrer[11] квазимодо[11]
кукер[12] Asquard[14]

Всички получени и дизлайкове се превърнаха в индивидуални регалии за спомен при тези, които са заели място в ТОП-10!


Супер показатели за двамата лидери!

Двамата лидери devil girl[14] и CipyBaby[14] получават голямата награда:
+3600 супер-показатели до 30.11.2017!

Поздравления за всички победители и участници!