Околосветско Пътешествие

Тръгни на Околосветско Пътешествие

Зимата винаги ни се иска да заминем някъде, където е топло, няма сняг и не трябва да се ходи на работа! По света има много места, които си струва да се обиколят!

А сега жителите на столицата могат да посетят едни от най популярните места по време на своето околосветско пътешествие, което е достъпно на всички от 6 ниво!

Как става това?

Тръгни на околосветско пътешествие, обиколи 26 държави и региони на нашата планета, бори се с недобросъветсните жители и силните босове! След като победиш всички в една държава, може да преминеш към следващата и така по целия свят!

Тръгни на Пътешествие и получи+25К якост!

Награда показатели!

Най-голямата и желана награда от пътешествията са чудесните супер-показатели, които се дават за победа в боевете и остават завинаги! Така с всяка преодоляна държава ще ставате все по-силни и по-силни!

Побеждавай в боевете на Пътешествията и получавай
супер-показатели завинаги!

Как се провеждат боевете?

За да не ви караме постоянно да следите за боевете на Пътешествията, боевете с обикновените противници протичат автоматично, а някои от техните логове са достъпни за преглед. Но най-важните сражения с босовете се провеждат ръчно и няма да започнат без знак от ваша страна!

Във всяка страна трябва да победите определено количество обикновени противници и да се справите с боса, който иначе няма да ви пусне да пътешествате към следващата държава. Босът винаги има голямо количество живот и трябва добре да се постараете, за да го победите! Животът се намалява с всяко нападение, което ще даде възможност на по-слабите, но упорити играчи, да победят!

Победи всичките зли жители и боса,
за да преминеш в следващата държава!

Противници и помощници

Обикновените противници са жители на страните, които не обичат пътешествениците и искат да им попречат. Като ги побеждавате в груповите боеве, ще се приближите до боя с боса, когото поддържат жителите на страната .

Щеше да е доста несправедливо, ако трябваше да се биете самостоятелно срещу противниците и затова всеки може да вземе помощници за своето пътешествие - обикновени жители на Столицата, които ще ви помагат в боевете! Всеки помощник може да бъде трениран, като по този начин увеличавате неговите показатели и ефективоността в боя!

Събери отбор помощници и
побеждавай враговете по-бързо и лесно!

Силата на помощниците и противниците може да бъде променяна с цел балансиране.

Полезни предмети за трениране на помощниците

За подобряването на помощниците се използват не само ресурси, но и специали предмети, които можете да получите за победа в боевете на Пътешествията!

Пътните чекове се използват за трениране на помощниците,
а самолетните билети намаляват цената на конкретната тренировка!Специалната карта Primary Pass позволява моментално да занулите времето между боевете и да пътувате по света бързо и комфортно! Открийте ги на различни места в Столицата, не само в Пътешествията!

Намерете по време на пътешествита полезни предмети, които ще го направят още по-приятно!

Купи полезни предмети в Дюкяна


Ако искате да ускорите своето пътешествие или бързо да тренирате помощниците си, може да използвате кутиите със самолетни билети или картите Праймъри пас, които можете да откриете в Дюкяна!

Вземи кутийки от Дюкяна, за да намалиш цената за тренировка на помощниците и бързо да провеждаш боевете!

Къде да откриете предметите за Околосветското пътешествие?

Карти Primary Pass

Тези чудесни картички ще ви позволят моментално да занулите времето за чакане между боевете на Околосветското Пътешествие и да пътувате по света бързо и комфортно! Можете да откриете Primary Pass при битките с плъхотролите в тунелите на метрото.

Пътни чекове

Тези предмети се използват за трениране на помощниците, които ви помагат в боевете на Околосветското Пътешествие! В началото тренировката изисква само ресурси, но след това ще изисква и чекове, а това означава, че е добре да ги трупате отрано! Можете да откриете пътните чекове в сандъците на метрото и нефтопровода.

Самолетни билети

Полезните за всеки пътешественик билети намаляват цената за трениране на помощниците с 30% за всяко използване! Цената може да се намалява много пъти! Цената расте с всяко трениране, затова необходимостта от билетите никога не намалява. Намерете самолетните билети в превзетия нефтопровод и в пощенските кутии!