Нефтопровод

Нефт за народа!

Дори и малките деца знаят, че ако имаш нефт, ще си добре. И всеки възрастен би се радвал да получи поне един бидон от това съкпоценно черно злато. Но най-главният нефтопровод в страната е окупират от червени активисти, които пазят народното достояние от лапите на западните капиталистически акули.

Но за смели герои - това не е проблем. Промъкни се в охранявания нефтопровод, за да получиш нефт и други редки предмети. Сраженията в нефтопровода изискват сериозна подготовка, затова там могат да попаднат само играчи 10 ниво и нагоре.

Промъкни се незабелязан

Главната ви задача е да се промъкнете при Вожда, без да вдигнете стражите под тревога!

Вашите активни действия на нефтпровода повишават вашата подозрителност в очите на патрулите. Когато подозрителността достигне максимума, вие няма да можете да извършвате никакви действия, докато тя не намалее. Подозрителността пада сама с времето, но може да бъде и понижена с помощта на партийни книжки, получавани от охраната.

Внимание! В името на баланса на новия нефтопровод, силата на защитниците може да бъде променяна. За промените винаги можете да научите от новините на играта.


Победи завоевателите

По време на преминаването на нефтопровода, ще ви се наложи да се сблъскате с патрули и комсомолки, които без да се щадят, ще защитават тръбите и крановете в дуели и групови боеве. За всяка победа ще получавате монети и нефт, а в някои боеве можете допълнително да открието партийни книжки, сандъци с редки предмети, ключове за сандъците и новата колекция Заслуги на комунизма.

А ако попаднете в ръцете на патрула, тогава ще трябва да започнете преговори. Късметът и пресметливостта ви, ще ви позволи да получите допълнителна награда и да спестите подозрителност! Ако искарате максимума от преговорите, ще получите допълнителни партийни билети, колекция «Щастливо детство» и специално сандъче!


Примери силите си с Вожда

Финалният бой с Вожда ще стане истинско изпитание на способностите и силите ви, но пък наградата си струва усилията

Освен кутия на партията и ресурси, вие ще можете да получите и редкия грамофон на Вожда и с помощта на плочи да настроите показателите му.

Джаджата «Грамофон»

След като победите Вожда, вие можете да намерите уникалната джаджа «Грамофон». След като получите празния предмет на своето ниво, ще трябва да го модифицирате в завода. Общо можете да направите 50 модификации и да получите до +600 към показателите (*за играчи 13-то ниво).

А ако не искате да хабите време за търсене и модификация на джаджата, можете да се пробвате да го купите на аукциона от други играчи. Можете да купите джаджа от свое или по-ниско ниво.


Грамофонни плочи

Грамофонните плочи са необходими за модифицирането на грамофона в завода.

  • Общо има 4 вида плочи — винил, сребро, злато и платина;
  • Всяка плоча дава добавка към един случаен показател;
  • Колкото е по-добра плочата, толкова повече показатели ще добави тя на грамофона;
  • Колкото е по-високо нивото ви, толкова по-добри плочи ще можете да намирате и ползвате: за играчи 10 ниво са достъпни само винилови плочи, а играчите от 13-то ниво могат да използвате всичките 4 вида плочи;
  • Можете да получите плочи от сандъците на нефтопровода, за успешно изпълняване на мисия и за победа над Вожда.

Събери своята колекция плочи и модифицирай грамофона, за да получиш добър бонус към показателите си.